Графік роботи

Прийом дзвінків за телефонами:
ПН-ПТ — 10:00-18:0
СБ — НД— вихідний день
Заявки через сайт можна залишати в будь-який час.
На телефонні дзвінки відповімо тільки в робочий час.

info@trans-agent.com.ua
ChinaЧас у Китаї:
Кабінет клієнта Реєстрація
Кабінет клієнта

Авіадоставка з Китаю стає дешевше

UPS airАвіадоставка з Китаю може стати вигідніше поштових служб

Експерти припускають, що слідом за поштовою службою США, що підвищує ціни на 5,4%, переглядати тарифи почнуть китайські служби доставки. Це також може привести до зростання вартості послуг американських перевізників UPS і Fedex, що працюють на глобальному рівні. В результаті авіадоставка з Китаю, традиційно пропонує швидкі терміни транспортування, може зрівнятися в ціні з іншими постачальниками послуг. Це пов’язано з більшою мобільністю невеликих компаній, які можуть швидко підлаштовуватися під умови ринку і пропонувати вигідні тарифи.

Транспортні послуги при доставці товарів з Китаю

Торгові майданчики, що пропонують вигідну доставку в країну покупця, завжди знаходяться в більш виграшному положенні. Однак уповільнення економічного зростання в Китаї і великі інвестиції в поштову та вантажну інфраструктуру призвели до того, що ціна послуг повинна підвищуватися з метою підтримки ефективної рентабельності. Багато споживачів помітили, що безкоштовна доставка на AliExpress вже пропонується не так часто, а цінні товари майже завжди відправляються американськими глобальними компаніями. В результаті покупка перестає бути вигідною.

Покупці починають звертати свою увагу на інші пропозиції, все більше цікавить авіадоставка з Китаю при купівлі товарів на Таобао і Tmail. Вигоди очевидні, а споживачі можуть отримати посилку буквально протягом 2 тижнів і менше. Комбіновані логістичні ланцюжки пропонують доступні ціни на великі вантажі. Вантажні перевізники можуть запропонувати вигідні умови. Наприклад, низьку вартість доставки при відправці товару наземним і морським шляхом.

Як можна скористатися авіадоставкою

Доставка авіарейсами зараз доступна у глобальних і різних приватних компаній зі штаб-квартирами в Китаї і Україні. Необхідність підтримки прибутковості змушує великих постачальників послуг утримувати ціни, але при цьому не пускати на ринок більш мобільні транспортні компанії. Споживачі часто не знають про існуючі торгових можливостях з вигідною транспортуванням.

Проте, можна скористатися цілим пакетом можливостей, включаючи доставку з китайських аукціонів, які працюють переважно на внутрішньому ринку. Причому цінові умови будуть дуже доступними на всіх етапах ланцюжка поставок.

Такою послугою можна скористатися в нашій компанії. Клієнтам пропонується індивідуальна доставка з Китаю і в складі збірних вантажів. Доступні наземні, авіа та морські маршрути, а також комбіновані ланцюжка, що відрізняються низькою вартістю.

Переваги повітряних маршрутів:

  • мінімальні терміни отримання замовлення;
  • страховка вантажу;
  • можливість пересилання крихких і цінних товарів.

Для довідки

У минулому кварталі прибуток скоротився на 11,8% у Fedex в річному численні. Ціна акцій останнім часом коливається в низхідному каналі. Тим часом UPS реєструє зростання виручки, причому зростає попит на наземну і повітряну доставку, а обсяг авіадоставки виріс на 30%. Акції UPS з червня 2019 року зросли на 35%.

Залишити заявку